Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar
free templates joomla

Az év szakdolgozata felhívás 2017

FELHÍVÁS

Az év szakdolgozata pályázatra

szakdolgozat
A Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar 2016/17. tanév II. félévében meghirdeti Az év szakdolgozata pályázatot.

A díjra a 2016/2017. tanévben megvédett, az adott szakterületen kiemelkedőnek minősülő munkával lehet pályázni. A díjra nappali és levelező képzési formában tanulók is pályázhatnak. A pályázathoz a záróvizsga-bizottságok és a szakterületi bizottságok ajánlása szükséges. Csak megvédett alapszakos (BA) szakdolgozat nyújtható be. A pályamunkákat felkért bírálók véleményezik és a Kar Tudományos Akkreditációs és Minőségügyi Bizottságának tagjai bírálják el.

A pályázat célja, hogy emeljük a bölcsészet- és társadalomtudományi területen folyó szakmai munka tekintélyét, és minőségi teljesítményre ösztönözzük az alapképzésben részt vevő hallgatóinkat. Az év szakdolgozata pályázat elnyerése a dolgozat témavezetőjének is megbecsülést jelent. A díjat a Kar adományozza.
Előnyt élveznek azok a pályázók, akik Veszprémben folytatják mesterszakos (MA) tanulmányaikat. A pályázat benyújtása a pályázati űrlapon történik. A benyújtás határideje: 2017. július 1. 12.00 óra, MFTK Dékáni Titkárság. Elbírálási határidő: 2017. augusztus 31. A díjat az évnyitón adjuk át.

A pályázati űrlap itt tölthető le.

 

MFTK Dékáni Titkárság, B épület I. emelet Tel: 88/624-005 e-mail: mftkdekani@mftk.uni-pannon.hu